0

REVEAL Lindsay Lohan lanceert haar eigen fashion blogNa drie maanden rehab is het voor actrice Lindsay Lohan geen moment om stil te zitten. Ze werkt aan zichzelf en bovendien hoopt ze haar carrière weer op de rails te krijgen. Ook slaat ze een andere weg in; ze lanceert een eigen fashion blog.

Zelf heeft ze hoge verwachtingen en gelooft ze dat het een groot succes wordt. Ze blogt onder andere over de nieuwste trends, haar daily outfits en haar looks op de rode loper.

Lindsay belandde bovendien bij Oprah Winfrey op de bank voor een openhartig interview. De talkshowdiva windt er geen doekjes om en vraagt de actrice het hemd van het lijf. Zowel haar carrière en haar persoonlijke leven worden besproken; haar alcohol- en drugsverslaving vormt natuurlijk de basis van het gesprek.

Dit interview zal op woensdag 21 augustus worden uitgezonden in Oprah’s next chapter: Lindsay Lohan. Om 21.00 uur zal de uitzending te zien zijn op TLC.

Klik hier om naar het fashion deel van de blog te gaan. Bekijk hieronder alvast een preview van het interview van Oprah en Lindsay.

lindsay lohan lanceert haar eigen modeblog

Actrice Lindsay Lohan

www.lindsaylohan.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties