0

lieke 150Lieke van Lexmond kan haar geluk niet op met de uitbreiding van haar gezinnetje met haar kersverse zoontje Vik. Door het extra gezinslid voldeed haar voormalig stulpje niet meer aan haar wensen en besloot de presentatrice om te gaan verhuizen.

Haar appartement in Amsterdam-Zuid moest daarom verkocht worden en duurt het in deze tijd soms jaren voor je van je huis afkomt, Lieke had ontzettende mazzel. Binnen twee maanden was zij van haar stulpje af en leverde haar ook nog eens 60,000 euro winst op. In 2006 betrok de presentatrice haar paleisje en moest daarvoor 515,000 euro neertellen, met de hypotheek erbij kwam ze in totaal uit op een bedrag van 750,000 euro.

In eerste instantie vroeg Lieke 835,000 euro voor het huis op één van de meest gewilde locaties in Amsterdam, maar de koper bood er 810,000 euro voor waar het gezin mee akkoord is gegaan. De nieuwe eigenaar krijgt daarvoor een woningoppervlakte van 155 vierkante meter, wat bestaat uit vier slaapkamers en 1 badkamer dat verdeeld is over twee etages.

Gelukkig hoeft Lieke niet met haar zoontje en vriend in een kartonnen doos te gaan leven de komende tijd. In juli kocht zij samen met Bas, haar vriend, een woning grenzend aan het Amsterdamse Vondelpark. Hiervoor moest zij flink in de buidel tasten, aan het stulpje hing een prijskaartje van 1,6 miljoen euro.

Ben je benieuwd naar hoe het voormalig huis van Lieke van Lexmond eruitziet? Klik dan hier om de foto’s te bekijken. 

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties