0

Levi's x ReDoneWie Levi’s zegt, denkt gelijk aan één ding: denim. Al sinds de uitvinding van de originele blue jeans, de iconische 501, in 1873 is Levi’s een pionier op het gebied van mode én van jeans. Om zich als merk te blijven ontwikkelen, heeft de koning van de denim nu een samenwerking met het Amerikaanse RE/DONE aangekondigd.

En dat belooft veel goeds, want samen beschrijven ze hun ontwerp als de ‘ultieme luxueuze jeans mét individualiteit’. De ontwerpen zijn vintage Levi’s jeans die door RE/DONE vernieuwd worden tot een moderne fit. Met andere woorden: de oude jeans van Levi’s worden in een nieuw, hip jasje gestoken.

Hiermee behouden de merken iconische waarden van Levi’s, gecombineerd met de behoefte van vandaag de dag. Het resultaat: de perfecte mix van oud en nieuw. De one-of-a-kind broeken, waarvan maar een beperkt aantal stuks beschikbaar zullen zijn, zijn nu al super gewild bij echte denim-liefhebbers. Al ruim 2.000 namen hebben zich aangemeld op de wachtlijst.

De collectie zal deze winter verkrijgbaar zijn op www.shopredone.com, bij Barneys New York en bij geselecteerde retailers wereldwijd. Sparen is verstandig, want de prijzen variëren van €225,- tot €275,-.

 

  • Levi's x ReDone

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties