0

LC 150De decembermaand met alle leuke feestdagen gaat niet alleen om het krijgen van cadeautjes en het gaan naar feestjes, maar ook om iets terug te doen voor de mensen die het minder goed hebben. Het Leger des Heils deelt kerstpakketten uit maar Lauren Conrad pakt het grootser aan: zij geeft heuse nieuwe ziekenhuiskamers!

Nu kerst bijna aanbreekt vond Lauren Conrad het tijd om even de rol van de kerstman over te nemen en het kinderziekenhuis in Los Angeles te verrassen. Dit deed zij niet alleen, want de it-girl had ook een little helper die ze vond in een patiënt. Samen verrasten zij het personeel met compleet ingerichte ziekenhuiskamers, waarvan de spulletjes afkomstig waren uit de Kohl’s LC collectie van de reality ster.

Het lompe rood-witte pak liet ze in de kerstman’s kledingkast hangen en zelf koos zij voor een adorable floral jurkje. Niet alleen de kortere coupe van de ontwerpster viel op, maar ook haar heerlijk bruine kleurtje. Als de meest fashionable kerstvrouw die we ooit gezien hebben, kreeg haar kleine helper ook mooie cadeautjes en ook de rest van de patiëntjes zullen vast heel blij zijn met hun mooie kamers.

Ben je benieuwd hoe Lauren Conrad de rol overnam van de kerstman? Klik dan hier om de foto’s te zien.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties