0

Which Celebrity Wore It Better?Het leek er even op dat beide Jenner zusjes hun single leventje achter zich hadden gelaten en flink aan het daten waren geslagen. Zo werd Kylie gespot tijdens een shopsessie met Jaden Smith en had Kendall het ondertussen gezellig met Harry Styles.

Toch benadrukt Kylie nu in een interview met Seventeen Magazine dat ze absoluut single is en op het moment dan ook geen ‘prom date’ heeft. “I don’t have a boyfriend, but I do really want that boyfriend prom experience.” 

Wel voegt ze er nog even aan toe dat ze, mocht ze toch geen geschikte date kunnen vinden, graag met haar ‘beste vriend’ Jaden naar de prom wil. “I know I’d have fun with him. He makes me laugh and he is a great dancer.”

Om haar single status nog even kracht bij te zetten, spotten we Kylie gisteren met een ‘mysterieuze’ jongen tijdens een lunch afspraak. Zou het Kardashian zusje dan echt serieus op zoek zijn naar een leuk vriendje om te voorkomen dat ze all by herself naar de prom moet? Geen zorgen Kylie, wij weten zeker dat je op tijd iemand vindt. En anders is Jaden vast wel in voor een feestje… Hoewel niemand tweede keus wil zijn natuurlijk.

Kylie Jenner en Jaden Smith

Kylie Jenner en Jaden Smith

Met wie gaat Kylie uiteindelijk haar 'prom experience' beleven?

Met wie gaat Kylie uiteindelijk haar ‘prom experience’ beleven?

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties