0

kristen 150Afgelopen weekend vonden de jaarlijkse Hollywood Film Awards plaats en uiteraard was actrice Kristen Stewart daarbij aanwezig, net als haar ex Robert Pattinson. Hij kon de private delen van zijn voormalig Twilight collega nog een keer aanschouwen, net als alle andere aanwezigen.

Kristen Stewart verscheen stunning op de rode loper in een creatie van Chanel, een witte strapless jurk met een uitlopende rok en daarover heen een gehaakte lichtgrijze turtleneck. Haar lokken had ze naar achteren en ook konden we haar nieuwste tattoo aanschouwen. Ze was een plaatje om te zien voor de paparazzi, dit veranderde snel toen zij een award mocht uitreiken.

Met honderden ogen op haar gericht zakte beetje bij beetje haar strapless jurk naar beneden. Het resultaat was dat haar tepels te zien waren door de turtleneck heen. Voor Pattinson waren deze al bekend, maar de rest van het publiek zat met open monden te kijken. Zelf had Kristen op het moment zelf niets door, maar zal voortaan waarschijnlijk niet meer snel kiezen voor een soortgelijk ensemble.

Ben je benieuwd naar de nipple slip van Kristen Stewart? Klik dan hier om de foto’s te bekijken.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties