0

Kris Jenner staat ook wel bekend als de momager van haar Kardashian-Jenner telgen die met ijzeren hand regeert. Voor ieder van haar dochters heeft ze aan de hand van een nauwkeurige strategie hun carrières stuk voor stuk uitgestippeld.

Toch blijft Kris bovenal gewoon moeder en is ze beretrots op al haar dochters. Dit laat ze dan ook met alle liefde merken. In het vliegtuig, hoog boven de wolken was het tijd voor een emotioneel bericht over dochter Kendall aan de hele wereld. Want ja, achter de wolken schijnt altijd de zon.

Ze schrijft: "Ik zit in het vliegtuig naar Parijs voor de Parijse modeweek en mijn kleine meisje Kendall ligt naast me, diep in slaap. Ze neemt even haar rust voor de wervelwind aan modeshows / eindeloze glamour / vergaderingen / catwalks / diners en evenementen die zometeen weer over haar heen gaat komen. Dat doet Kendall met alle plezier, enthousiasme, concentratie en focus. Alles waar mijn meisje ooit van droomde was model worden en in de mode werken."

"Mijn meisje heeft verdomd hard gewerkt om te komen waar ze nu is. Onvermoeibare, eindeloze dagen en nachten, alles doen wat haar gevraagd wordt, om haar droom te volgen. Ze voelt zich gezegend en geloof mij, ze is dankbaar dat dit haar carrière is."

"Wat ik wil zeggen is dat ik zie hoe haar droom uitkomt. Ik ben een #proudmama. Iedere moeder hoopt dat haar kinderen hun dromen kunnen najagen. Als je echt hard werkt, kun je zo'n beetje alles bereiken wat je wil", aldus de trotse moeder.

Bekijk de foto hieronder.


Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties