0

150 CoHet festival seizoen staat weer voor de deur en kaartjes worden dan ook massaal ingekocht. Sziget, Ultra, Melt, allemaal meerdaagse buitenlandse festivals, maar bij de celebs draait het er maar om één: Coachella. Althans zo lijkt het, want er gaan geruchten dat de beroemdheden betaald krijgen om aanwezig te zijn op dit festival.

Coachella begint vandaag en is een driedaags festival in Indio in Californië. Er worden verschillende muziekstijlen vertegenwoordigd en de locatie maakt het feest helemaal compleet met een tof decor in de Colorado woestijn. Hoewel wij staan te springen om naar dit festival toe te kunnen denken, celebs daar dus anders over.

De roddel gaat dat ze vijftien- tot twintigduizend dollar mét nog speciale V.I.P. kaartjes krijgen om in hun meest fashionable festival outfit op Coachella te verschijnen. Ze krijgen dit niet van het festival zelf, maar van kledingmerken en bedrijven. De sterren worden continu gefotografeerd, dus dit werkt natuurlijk als een super goede promotiestunt.

Zo heeft Vanessa Hudgens een deal lopen met McDonalds voor maar liefst vijftienduizend euro en ook Lea Michelle lijkt een afspraak te hebben met het merk Lacoste.

Hieronder een paar beroemdheden op Coachella vorig jaar.

 • Allesandra Ambrioso
  Allesandra Ambrioso
 • Katy Perry met een vriendin
  Katy Perry met een vriendin
 • Miranda kerr Allesandra ambrosio Candice swanepoel
  Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio en Candice Swanepoel
 • Paris Hilton
  Paris Hilton
 • Vanessa Hudgens
  Vanessa Hudgens
 • Whitney Port
  Whitney Port

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties