0

REVEAL Kimyes trouwdatum en meer details van de bruiloftToen Kanye West op één knie was gegaan voor Kim Kardashian, kon je verwachten dat er een bijzondere bruiloft in het verschiet stond. De reality ster onthulde eerder dat de twee het ja-woord gaan geven in Parijs, maar nu hebben we meer details van de bruiloft.

Er werd gespeculeerd dat deze zou plaatsvinden in juli, maar nu lijkt het er eerder op dat het ergens in mei gaat worden. De datum zou veranderd zijn omdat Kim dit jaar nogmaals zwanger wil worden en niet terwijl ze in verwachting is haar ja-woord wil geven.

Kim zou volgens de geruchten niet echt zitten te wachten op een groots huwelijk maar haar rapper denkt daar anders over; hij pakt het ‘t liefst grandioos aan en Kim gaat daarin mee omdat ze hem ook zijn droomhuwelijk wil geven. Het leek er even op dat de bruiloft zou plaatsvinden in Versailles, maar nu wordt er ook gesproken over Chateau d’Usse, een kasteel een stuk zuidelijker dan Parijs.

En dat tot slot de trouwjurk. Kanye zou twee couturejurken op het oog hebben waarin hij zijn Kimmie het liefst ziet op de grote dag. Even afwachten of hij zijn zin hierin krijgt, want dan heeft hij haar outfit wél al voor het huwelijk gezien en dat kan natuurlijk eigenlijk niet.

Chateau d'Usse

Chateau d’Usse

Kim en Kanye zouden ook bij Versailles gespot zijn

Kim en Kanye zouden ook bij Versailles gespot zijn

Kim en Kanye in Parijs afgelopen januari

Kim en Kanye in Parijs afgelopen januari

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties