0

2014 LACMA Art + Film Gala - By Lionel HahnHet heeft even geduurd, maar de twee tortelduifjes Kanye en Kim gaan dan nu eindelijk in hun nieuwe mansion betrekken. KimYe moest nadat ze getrouwd waren veelal hebben van hotel naar hotel hoppen, omdat ze natuurlijk veel publiekelijke eventjes hadden gepland.

Nu gaat het gezinnetje dan eindelijk ‘settelen‘ in hun prachtige huis waar ze $20 miljoen voor hebben neergelegd en dat is eigenlijk nog niet eens alles want de twee kochten ook nog even het huis van de buren voor $2.9 miljoen om daar nog even aan te gaan sleutelen. De twee huizen hebben een ranche achtige style, met verouderd hout dus het zit er wel dik in dat de twee de stulpjes een flinke make-over gaan geven.

Daarnaast zal het huis van de buren dat ze gekocht hebben gaan dienen als het luxe verblijf van de familieleden van Kim, want de Kardashians verdienen natuurlijk alleen het beste van het beste. Het huis waar het stel zelf in gaat wonen, werd gekocht in augustus 2014 en staat heel dichtbij die van momanager Kris Jenner.

Benieuwd naar het nederige stulpje van The Wests? Klik dan hier!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties