0

REVEAL- Kim Kardashian vraagt tips om af te vallen aanWat iedereen stiekem een klein beetje verwachtte is dat het ‘nieuwe figuur’ van Kim Kardashian na de geboorte van baby North groots gepresenteerd zou worden in de bladen. De Kardashians zijn namelijk niet vies van een lucratieve deal.

Maar Kim lijkt zichzelf los te weken van de oude vertrouwde Kardashian gewoontes en koos ervoor om langzaamaan weer buiten de deur te gaan. Ze is nog bezig om alle baby weight te verliezen en vraagt daarbij advies aan haar oudste zus Kourtney.

Waarom? Zij heeft natuurlijk al twee kinderen op de wereld gezet. “Kourtney, of all people, understands what Kim is going through,” zegt een insider.

En als je denkt dat Kim aan een crash dieet doet, dan heb je het mis. “Kim knows her body really well…she knows from years of dieting and taking care of her body that a crash course never works.

Tot Kim helemaal tevreden is met haar figuur zullen we haar voorlopig vooral spotten in loszittende spijkerblouses en baggy pants.

Kim Kardashian blond haar 1 Kim Kardashian blond haar Kim Kardashian blond haar(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

 

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties