0

REVEAL KIM KanyeDat rapper Kanye West wel van de regeltjes is dat bleek al uit alles wat hij zijn curvy girlfriend Kim Kardashian oplegde. Niet zo gek dus dat hij Kimmy ook een aantal huwelijksvoorwaarden liet tekenen.

Maar, het blijkt dat Kanye een zeer gulle gever is. Alles wat hij wil, is dat zijn toekomstige vrouw gelukkig is en daarom geeft hij in de voorwaarden Kim vrij spel over alles wat hij bezit. Voor elk jaar dat Kim met Kanye getrouwd is, krijgt de reality ster maar liefst 1 miljoen dollar! Het maximale bedrag wat ze aan het huwelijk kan overhouden na een scheiding is 10 miljoen dollar en het huis in Bel Air. Maar, Kim’s dollars, zo’n veertig miljoen, mag de curvy dame in haar broekzak houden en hoeft ze niet te delen..

Mocht Kanye opeens komen te overlijden dan krijgt Kim twintig miljoen vanuit zijn levensverzekering uitgekeerd. Zelfs wanneer het stel allang gescheiden is, heeft Kim nog steeds recht op dit geld. Kanye weet zeker dat dit huwelijk voor eeuwig zal zijn en kan niet wachten om samen met Kim oud te worden. Geen haar op zijn hoofd die er dan ook aan denkt om strenge huwelijksvoorwaarden op te stellen, maar ja met een vermogen van honderd miljoen dollar hoef je misschien ook niet zo moeilijk te doen.

Kim Kanye West

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties