0

kim 150Kim Kardashian heeft na haar zwangerschap van dochtertje North al het ongezonde voedsel verbannen en ook haar 19 maanden oude peuter moet daar onder leiden. Er wordt alleen biologisch gegeten en suiker is een absolute no go in huize West, maar daar lijkt toch verandering in te komen.

Tijdens een tripje naar de dichtstbijzijnde supermarkt kocht Kim Kardashian niet één maar drie dozen gesuikerde cornflakes. Laatst werd nog bekend dat haar kleine spruit al op een streng dieet was gezet door haar moeder en niet anders mocht eten dan organisch voedsel. Zelf eet de reality ster al tijden geen suiker om weer haar slanke figuurtje terug te krijgen, wat haar aardig goed gelukt is.

Nu de naaktshoot achter de rug is en het ook nog wel even duurt voordat de zomer er is, heeft Kim haar geen suiker beleid blijkbaar laten varen. In een comfortabele zwarte outfit ging de reality ster samen met een vriendin alle gangpaden af om alvast de kerstboodschappen in te slaan. Waarschijnlijk kunnen we morgen alles wat zij gekookt heeft terugvinden op foto’s op haar sociale media.

Ben je benieuwd naar de foto’s van Kim Kardashian en haar cornflakes? Klik dan hier om de foto’s te bekijken!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties