0

kim 150Als je een dochtertje, een nichtje of zusje hebt dan weet je vast hoe leuk het is om gekleed te gaan in matchende outfits. Je kan hier vaak maar kort van genieten, want in de tienerjaren is het over met de pret en gaan ze echt gekleed hoe de jongedametjes dat zelf willen.

Kim Kardashian beseft dit ook en kleedt haar dochter North zo vaak als ze kan in een matchende outfit. Na de VMA’s was het weer raak en verlieten moeder en dochter het hotel waar ze verbleven beide gekleed in een witte outfit. De reality ster had gekozen voor een all white look met, hoe kan het ook anders, een pencil skirt waarbij haar achterwerk op zijn best uitkwam. Daarboven op droeg ze een cropped sweater met cut outs op haar schouders en ze kon natuurlijk de deur niet uit zonder haar favoriete nude Prada hakken.

Nori droeg een adorable topje, broekje en moccasins in mama haar favoriete kleur. In haar oortjes schitterden de diamanten oorbellen die ze kreeg voor haar eerste verjaardag. Het tweetal zorgde weer voor ontzettend schattige kiekjes in hun matchy outfits. Zolang North nog niet zelf haar looks kan uitkiezen, zal Kim haar waarschijnlijk nog vaak genoeg een gelijke look als haar aanmeten.

Ben je benieuwd hoe moeder en dochter eruitzagen in hun compleet witte outfit? Klik dan hier!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties