0

Na maanden proberen lukte het Kim dan toch om zwanger te worden van een tweede kindje. Groot feest, want een lang verwachte wens ging hiermee eindelijk in vervulling. Toch ervaart Kim het niet als een groot feest. Sterker nog, de reality ster biecht op dat ze een hekel heeft aan haar zwangerschap.

In een nieuwe post op haar website, getiteld How I Really Feel About Being Pregnant, schrijft ze eerlijk over de problemen die ze ervaart tijdens haar zwangerschap: "Het is de ergste ervaring van mijn leven. Ik weet niet waarom ik zwanger zijn niet leuk vind, zoals anderen dat doen. Eigenlijk weet ik het wel. Niets past meer! Het voelt niet als mijn eigen lichaam en ik voel me ook helemaal niet sexy."

"Het grootste deel van de tijd voel ik me walgelijk. Mensen vertellen je niet wat er ná je zwangerschap gebeurt. Weet je dat je in principe een luier moet dragen tot twee maanden na de bevalling?" Toch moet het een schrale troost zijn dat de topdesigners van deze wereld speciaal voor haar kleding op maat maken, denk je niet?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties