0

Kim Kardashian and Kanye West leave Waverly Inn after dining with Anna WintourKim Kardashian en haar aanstaande man Kanye West sieren in de april editie van Vogue de cover van het blad. Hoewel de modebijbel bakken met kritiek over zich heen kreeg over de keuze voor Kimye en er door kwade tongen wordt geroepen dat Kanye vast veel geld over had voor de cover, blijkt de vork nu toch anders in de steel te zitten.

Realityster Kim Kardashian had de covers namelijk voor het uitkiezen. Zo blijkt dat ze in gesprek wat met onder meer Vanity Fair. Echter was de redactie hiervan verdeeld over het besluit en daarom wilde Kim er niks van weten.

Ook Harper’s Bazaar wilde de Keeping Up With The Kardashians-ster op de voorkant van hun blad, maar zij zelf zag er geen heil in. Harper’s Bazaar wilde namelijk fotograaf Terry Richardson gebruiken, die naar verluidt modellen heeft misbruikt en foto’s heeft geschoten waar ze zich later voor schaamden.

We kunnen dus wel stellen dat de keuze van Anna Wintour toch niet zo raar was. Menig ander blad is jaloers dat de ster wél op de Vogue wilde verschijnen.

  • Kim Kardashian and Kanye West leave Waverly Inn after dining with Anna Wintour

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties