0

kim k 150Naast een nogal intieme video is Kim Kardashian bekend geworden door haar reality show samen met haar familie en dagelijks gevolgd worden door de camera’s is een piece of cake voor deze dame. Daarom zal ze met haar reality carrière nu een stapje verder gaan.

Iedereen kent waarschijnlijk wel de reality show Big Brother, waar mensen iedere minuut van de dag worden gefilmd terwijl zij samen in een huis wonen. De Indiase versie heet Bigg Boss en daar zullen we vanaf 22 november Kim Kardashian kunnen aanschouwen. De reality ster zal voor het eerst naar het land afreizen om een aantal dagen opgesloten te worden zonder haar dochtertje North en man Kanye.

Hier zal ze ook televisie actrice Nigar Khan ontmoeten die in de Indiase versie The Khan Sisters speelt. Naast Bollywood beroemdheden, is Kim niet de eerste ‘buitenlandse’ celeb die een aantal dagen te zien is in Bigg Boss. Zo verbleef Pamela Anderson al eens drie dagen in het huis.

Bigg Boss is niet te volgen op de Nederlandse televisie, maar op internet zullen vast de hoognodige beelden van Kim opduiken wellicht dat ze weer in tranen beweerd dat ze nooit meer ‘bloot’ zal gaan.

  • kim k

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties