0

REVEAL Kim K. showt voor het eerst lichaam na zwangerschapHet kleine pareltje van Kim Kardashian is nog maar een maand oud, maar sindsdien is de reality ster niet meer in the picture geweest. Wel een heel verschil met voor de geboorte, want toen werd ze nog zeer regelmatig gespot.

Nu zullen we Kim weer kunnen bewonderen op televisie! Ze zal deze zomer verschijnen in de nieuwe talkshow, Kris!, van haar moeder. Dan zien we dus voor het eerst het lichaam van Kim na de geboorte van North. We zijn heel benieuwd, want verschillende bronnen hebben verteld dat ze druk aan het trainen is om haar oude killer body terug te krijgen.

Haar streven is om hetzelfde lichaam als Heidi Klum te hebben wanneer ze weer ten tonele verschijnt. Ze is in ieder geval op de goede weg, want ze is al bijna tien van de ruim 22 kilo, die ze was aangekomen, kwijt. Kim geeft zelf aan dat ze het moeilijk vond dat ze zoveel was aangekomen, maar ze houdt van zwanger zijn. Sinds de eerste keer dat ze de baby voelde, heeft ze haar zwangerschap omarmd. Volgens moeder Kris Jenner is Kim nog nooit zo gelukkig geweest.

De grote vraag is natuurlijk of ze haar streefgewicht haalt én of ze met of zonder make-up verschijnt!

kim kardashian lichaam na zwangerschap kris(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties