0

Kim 150Eerder vandaag schreven wij al dat Kim Kardashian en Kanye West hun trouwplannen hebben gewijzigd van Parijs naar Los Angeles. Het koppel mag volgens de Franse wet niet in de stad der liefde trouwen, omdat de wet voorschrijft dat mensen alleen in Frankrijk mogen trouwen mits zij daar minstens veertig dagen hebben gewoond.

Bij een trouwerij hoort natuurlijk een huwelijksreis en Kim en Kanye vertrekken dan ook waarschijnlijk naar het altijd zonnige Hawaii. Dochtertje North blijft thuis, de lovebirds willen optimaal van elkaar genieten en willen even vrij van het ouderschap. Het lijkt er dus op dat het koppel met z’n tweeën vertrekt naar het eiland, maar niets is minder waar. Kim wil per se dat haar personal trainer meegaat op hun huwelijksreis. Een goede vriend van de reality ster zegt: ”Kim heeft haar trainer, genaamd Gunnar, betaald om mee te gaan naar Hawaii. Kim vindt het maar niks als Gunnar niet in de buurt is, ze verliest haar motivatie namelijk heel snel”.

Kanye heeft er totaal geen problemen mee dat er nog een tweede man meegaat op de reis. Integendeel, hij juicht het juist toe. Na de bevalling van North heeft Kim haar strakke sportschema weer opgepakt en Kanye steunt haar daar helemaal in. ”Kim heeft na haar zwangerschap enorm had gewerkt om haar zwangerschapskilo’s weer kwijt te raken en wil absoluut niet dat dat allemaal voor niks is geweest”, aldus de vriend.

 

  • Kim 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties