0

Kim & Kanye Out For Lunch In New York CityEven je afspraken voor vandaag bekijken, checken of alles goed is thuis, een potje Candy Crush spelen of je baas bellen omdat je te laat bent… Wie kan er tegenwoordig nog zonder zijn smartphone?

Voor wie het ja-woord van Kim Kardashian en Kanye West wil bijwonen, zit dit er echter allemaal niet in. Het stel heeft er namelijk voor gekozen om mobieltjes te verbieden op hun bruiloft. Hun gasten moeten zelfs een contract tekenen waarin staat dat ze geen telefoon bij zich hebben. Heftig!

Alle gsm’s worden ingenomen en op een veilige plek bewaard. Mocht iemand zijn mobiel nu écht nodig hebben dan wordt er wat op bedacht, maar dan wel ver weg van het feest. Dit alles komt naar verluidt doordat het aanzoek dat Kanye aan zijn geliefde realityster deed meteen op YouTube verscheen en zoiets willen ze niet nog een keer hebben.

Voor Beyoncé en Jay-Z wordt er echter een uitzondering gemaakt, want Kanye ”weet zeker dat zij hem nooit zullen verraden”. Kunnen we hieruit opmaken dat Kanye het befaamde koppel meer vertrouwt dan zijn eigen familie? Of zal hij soms bang zijn dat ze anders niet komen?

Kim & Kanye Out For Lunch In New York City

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties