0

REVEALDe Vogue cover van Kim en Kanye heeft in de Verenigde Staten voor de nodige opschudding gezorgd. Verschillende Hollywood sterren lieten na de onthulling van de cover via Twitter weten hun abonnement op Vogue per direct op te zeggen.

Ook al gaan de geruchten dat Kanye de cover en de shoot heeft gekocht, Kim lijkt het niet te deren. De reality ster is nog nooit zo happy geweest met haar cover en spread in de modebijbel. Terecht, want de foto’s van de reportage, gefotografeerd door de beroemde Annie Leibovitz, zijn prachtig. Nu zijn de beelden nog voordat het magazine in de schappen ligt uitgelekt en krijgen wij alvast een sneak peek van de shoot.

Op één foto zien wij Kanye met een ontbloot bovenlijf knuffelen met een naakte baby North. In een andere foto kijkt het koppel elkaar zwoel in de ogen terwijl de zon ondergaat en op een ander prachtig shot lopen Kim en Kanye hand in hand langs de Seine in Parijs. Kim draagt voor de shoot verschillende geweldige bruidsjurken, waaronder één compleet gemaakt van veren.

Bekijk de foto’s hieronder.

VOCVN00WR0_1-2.pdf

img-kimkanyevogueapril_183544801961

img-kimkanyevogueapril_183722700755

img-kimkardashiankanyewestalexandermcqueenparis_140516974512

foto 2 foto 3 foto 1 foto 4

www.vogue.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties