0

REVEAL Kik Kanye bruiloftBereid je vandaag voor op behoorlijk wat Kimye nieuws. Kim en Kanye zijn namelijk na maandenlange voorbereiding afgelopen zaterdag in het huwelijksbootje gestapt. De bruiloft vond uiteindelijk plaats in het sprookjesachtige Fort Belvedere in Florence, Italië.

Aan de hand van stiefvader Bruce Jenner werd

Kim onder begeleiding van een zingende Andrea Bocelli naar het altaar begeleid. Waar Kim en Kanye uiteindelijk elkaar het ja-woord gaven terwijl de zon onderging en over de bergtoppen van Florence. Naast een muur van witte rozen en peonies stonden Kimye hand in hand en onder toezicht van 600 gasten werden de rapper en reality ster officieel getrouwd.

Maar, niet iedereen was aanwezig op de bruiloft. Zo meldde Beyoncé zich via Instagram af. Met een foto van Kim, Kanye en baby North schreef Beyoncé: “Wishing you a lifetime of unconditional love. God bless your beautiful family”. Ook broer Rob zou niet bij het huwelijk aanwezig zijn geweest. Rob zou in Florence problemen hebben gehad met zijn outfit. Deze paste niet waarop hij zijn walging uitsprak over de obsessie met rijkdom en kleding die Kim en Kanye volgens hem zouden hebben. Na de ruzie verliet Rob de trouwerij en het land.

Volgens insiders was Kanye verantwoordelijk voor de styling van de familie. Hij zou voor elke Kardashian een outfit in gedachten hebben gehad. Volgens de insider zouden alleen ontwerpen van modehuizen Givenchy en Balmain goed gekeurd worden door de rapper. Kim droeg een prachtige witte zeemeerminjurk van Givenchy en ook de kleine North en hubby Kanye droegen ontwerpen van het modehuis.

Bekijk de eerste foto’s van het huwelijk en de jurk hier!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties