0

Kim K 150De celebs hebben een gigantisch drukke agenda en zitten soms wel een paar keer week in het vliegtuig om op tijd bij alle afspraken te komen die over de hele wereld zijn. Als je veel in het vliegtuig moet zitten, is het wel fijn als dit kan in een comfortabele outfit.

Kim Kardashian woonde afgelopen zondag de Teen Choice Awards bij samen met halfzusjes Kendall en Kylie Jenner. De show was een paar uur voordat Kim samen met dochtertje North arriveerden op het vliegveld van Los Angeles om te vertrekken naar een andere bestemming.

De reality ster en haar dochter droegen hiervoor matching grijze outfits en dit zorgde vanzelfsprekend voor schattige kiekjes. De vrouw van Kanye West had haar favoriete grijze jeans uit de kast getrokken, waarmee zij al talloze keren is gespot. Zij hield haar outfit simpel door de jeans te combineren met een grijs t-shirt en suède nude pumps. De 14 maanden oude dochter van het sterrenkoppel droeg een grijze hoodie, dat perfect matchte bij mama haar shirt, een lichtgrijze legging en witte sokjes.

Wil jij de matching outfits zien van Kim Kardashian en baby North? Klik dan hier!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties