0

PHOTO Dit is de dochter van Kim Kardashian en Kanye WestVeel van de happy family Kim Kardashian, Kanye West en baby North hebben we nog niet gezien. De realityster probeerde haar little Nori zoveel mogelijk uit de schijnwerpers te houden, maar lijkt daar nu toch op terug te komen.

Nu hubby Kanye een grote tour op de agenda heeft staan, leek het er even op dat het gezinnetje minder tijd met elkaar kon doorbrengen. Om die break te voorkomen, besloot Kim om gewoon mee te gaan met haar man, en zij is niet de enige. Om het familiegeluk helemaal compleet te maken gaat ook dochtertje North gezellig ook mee op reis.

Zie jij het ook al helemaal voor je? Nori backstage aan het dansen en rappen op de nummers van vader Kanye. Too bad, kleine North blijft tijdens de shows gewoon veilig in het hotel. “Nori will be back at the hotel. The new parents don’t want her to be exposed to a lot of people, and random strangers”, aldus een insider. 

Dat we baby North niet zullen zien terwijl ze in de voetsporen treedt van haar vader, is toch wel een beetje een teleurstelling. Misschien over een paar jaar? Tot die tijd moeten we het doen met familiekiekjes on the road. 

Gelukkige ouders Kim en Kanye

Gelukkige ouders Kim en Kanye

Kim Kardashian North West

Baby North

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties