0

Khloe Kardashian At The Four Seasons HotelDat het liefdesleven van Khloe Kardashian niet bepaald over rozen gaat, is een toch wel een understatement te noemen. Haar man Lamar Odom is niet alleen verslaafd aan drugs maar schijnt het ook wel erg gezellig te hebben gehad met andere vrouwen.

Of dat nog niet erg genoeg was, kwam Khloe erachter dat hij het niet zo nauw neemt met safe sex. Reden genoeg voor de Kardashian om toch maar even langs de huisarts te gaan voor een soa-testje. Gelukkig bleek er niks aan de hand en kon de reality ster met een gerust hart naar huis. Toch een fijn idee als we Khloe de volgende keer weer met haar inmiddels bekende camel toe spotten.

Ondanks de privé probleempjes zorgt Khloe er wel voor dat ze fashionable voor de dag komt. Terwijl ze er eerst alles aan deed om zich te verstoppen voor de paparazzi, laat ze zich nu niet uit het veld slaan met haar knalblauwe Birkin en bijpassend heels. 

Benieuwd naar de outfit van Khloe? Bekijk de foto’s hieronder!

Khloe Kardashian At The Four Seasons Hotel Khloe Kardashian At The Four Seasons Hotel Khloe Kardashian At The Four Seasons Hotel

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties