0

Exclusive... Khloe Kardashian Stops By The GymHoe het nou precies zit tussen Khloe Kardashian en haar man Lamar Odom blijft voor ons een beetje gissen. Feit is dat Lamar niet vies is van een beetje drugs en ook niet van andere vrouwen af kon blijven.

Khloe was dan ook even helemaal klaar met haar huwelijk en een scheiding leek bijna onvermijdelijk. De twee zetten hun huis de koop en het leek over en uit tussen de tortelduifjes. Toch was de soap rondom de relatie van Khloe en Lamar daarmee nog niet helemaal afgelopen, want zo nu en dan werd Khloe weer met haar trouwring gespot.

Vraag is dus, wil Khloe haar huwelijk met Lamar toch nog nieuw leven in blazen of zit er een defintieve break-up aan te komen? Helaas lijkt het erop dat dat laatste nu het geval is. Zo was Lamar niet op de peperdure kerstkaart van de Kardashians te zien (hoewel dat nog niks hoeft te betekenen, Kanye West en Scott Disick stonden er ook niet op) en gingen er geruchten dat Khloe na de Kerst definitief van haar man wil scheiden.

We spotten de Kardashian dan ook zonder trouwring en daarmee lijken de geruchten over een eventuele scheiding te kloppen. Ze heeft de enorme ring namelijk al elf dagen niet meer gedragen. Eén ding is in ieder geval zeker; een gezellige Kerst samen zullen de twee niet beleven…

Bekijk de foto’s van Khloe Kardashian zonder ring hier.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties