0

kendall 150Kendall Jenner heeft zich tijdens de verschillende edities van fashion week telkens weer bewezen dat ze echt veel meer is dan een reality ster zoals haar familie. Het is eerder een uitzondering als we haar niet zien paraderen dan andersom en gisteren avond schitterde het model weer eens.

Voor de show van Sonia Rykiel was Kendall één van de grote namen naast Miranda Kerr en Georgia May Jagger. In maar liefst twee verschillende outfits verscheen het 18-jarige model op de runway. Eerst in een jumpsuit met een Parijs-geïnspireerd t-shirt en witte hakken dat haar eruit liet zien als een high-fashion meisje uit deze modestad. Toen het zusje van de Kardashians in haar tweede outfit verscheen waren alle ogen op haar gericht.

In een volledig zwarte outfit met een kriskras top die maar net haar borsten bedekte en een prachtige lange rok met doorschijnende stukken stof liet ze zien dat ze hier is om te blijven. Waarna ze de show afsloot met alle modellen achter zich aan. Ondanks de pesterijen en dat ze extra zich heeft moeten bewijzen door haar achternaam, is het haar gelukt en is ze een volwaardig topmodel waar we nog heel veel van gaan zien.

Ben je benieuwd naar Kendall voor Sonia Rykiel? Klik dan hier om de foto’s te bekijken. 

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties