0

2nd Annual Fashion Media AwardsKendall Jenner‘s modellencarrière gaat als een speer maar niet alles is zo rozengeur en maneschijn voor het 18-jarige model. Haar leven schijnt namelijk erg veel te lijken op de film Mean Girls, voornamelijk backstage tijdens fashion shows.

Als je in de spotlights staat dan heb je natuurlijk mensen die je tot de hemel in prijzen, maar ook mensen die jou keihard naar de grond willen slepen. Het schijnt dat Kendall tijdens New York Fashion Week gepest werd door haar collega’s. Een paar modellen die ook meeliepen tijdens een fashion show zijn het er absoluut niet mee eens dat Kendall op de catwalks van de grootste shows in de mode industrie loopt en vinden dat dit alleen komt vanwege haar beroemde familie. Zo zouden ze uit jaloersheid sigaretten in haar drinken hebben gegooid (Mean Girls alert!).

Het model laat zich gelukkig niet tegenhouden door gemene bitches. “I want to be high fashion. I want to be taken seriously. People think that this success just came to me. But it didn’t. What I have has almost worked against me”, aldus Kendall.

Dus als Kendall daar iets harder voor moet werken dan doet ze dat ook. Tja, de modewereld is hard, dat blijkt maar weer…

  • 2nd Annual Fashion Media Awards
    Kendall Jenner

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties