0

150 KendallZowel Kim als Khloé Kardashian hebben in hun verleden aangepapt met een sportman en Kendall lijkt op dit gebied in hun voetsporen te willen treden. Het model is namelijk ook druk ‘bezig’ met een sportman, én wat voor één.

Het model heeft afgelopen week tijdens een groepsdinertje een bijzonder actieve flirtsessie met basketballer Chandler Parsons gehouden. Ze waren volgens de verhalen met een gezellig groepje uiteten, ook zusje Kylie was aanwezig, maar daar had Kendall weinig oog voor want haar aandacht ging vooral naar de sportman Chandler Parsons. 

Volgens de bronnen waren de twee heftig aan het flirten geslagen en hadden ze alleen nog maar oog voor elkaar. Ze waren zelfs zo druk in gesprek dat de rest van de gasten zich maar moesten entertainen met Kylie en de agent van Chandler.

Of dit nu zal uitbloeien tot iets moois en een langdurige relatie is nog maar afwachten, want je weet het nooit met Kendall. Haar vorige relatie met Harry Styles strandde in februari na 3 maanden met elkaar gedate te hebben.

  • Chandler Parsons
    Chandler Parsons
  • Kendall Jenner2
    Kendall Jenner
  • Kendall

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties