0

Kelly thumb 150Kelly Osbourne is al een tijdje bezig met het ontwerpen van haar eigen kledinglijn en we hoeven niet lang meer te wachten op de lancering hiervan. Binnenkort zal wereldwijd haar lijn Stories naar buiten gebracht worden via de Amerikaanse televisiezender The Home Shopping Network.

Op 25 september zullen dertien verschillende top-tot-teen outfits onthuld worden en die zijn allemaal te verkrijgen vanaf maat 32 tot 52. De fashionista heeft zelf jarenlang met haar gewicht geworsteld en weet hoe belangrijk het is dat je met een maatje meer er ook fashionable uit kunt zien. Daarnaast zullen de kledingstukken tussen de 40 en 126 euro gaan kosten, dus je hoeft niet diep in je buidel te tasten om een Kelly Osbourne item te bemachtigen.

Celebs kunnen niet wachten tot de lijn van het Fashion Police-jurylid uitkomt, zo zouden zangeres Taylor Swift en Ciara hun oog hebben laten vallen op een aantal stukken. Kelly zelf is de grootste fan en heeft zelfs de naam van haar kledinglijn op de zijkant van haar hoofd laten tattooëren.

  • kelly osbourne
  • Kelly thumb 640

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties