0

Schermafbeelding 2015-04-24 om 08.54.15Afgelopen zomer waren daar opeens de naaktfoto’s van ontelbaar veel vrouwen uit Hollywood te vinden op het internet. De photo leak, ook wel bekend als de ‘fappening‘. raakte in het bijzonder Jennifer Lawrence, maar ook Kate Upton was slachtoffer van de hack toen een serie naaktfoto’s van het model viral gingen.

Hoewel de blondine tot voor kort haar lippen stijf op elkaar hield wanneer de fappening werd opgebracht, heeft Kate eindelijk besloten te spreken over haar naaktfoto’s. Op de kiekjes die viral gingen, zagen we Kate samen met haar vriend Justin Verlander is een aantal pikante poses.

Het model voelt zich nog altijd verschrikkelijk en zegt erg veel last te hebben van haar gelekte foto’s en het schandaal dat het met zich mee bracht. Kate dacht erover om te stoppen met al haar social media accounts, maar besloot uiteindelijk op Instagram te blijven. “It was very difficult. It’s an invasion of my privacy and it’s not OK. It’s illegal. People don’t have a right to look at those photos or to judge them.” zei het model en actrice erover in een interview.

  • Kate upton selfie

(Beeld: www.instagram.com/kateupton)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties