0

DEAL Kate Moss pakt ontwerpcarriere weer op voorNaast dat Kate Moss een succesvol model was, ontwierp ze onder andere collecties voor Topshop. Haar verdere ontwerpcarrière bleef even uit, maar nu gaat ze het weer oppakken.

En dat doet ze voor Carphone Warehouse! Het is de Britse variant van wat wij kennen als Phonehouse. De collectie van Kate bestaat uit accessoires voor zowel smartphones als tablets. Het model geeft als reden voor deze collectie dat haar telefoon minstens zo belangrijk is voor haar look als bijvoorbeeld haar schoenen of tas. Ook je smartphone moet indruk maken en dat lukt met haar collectie voor Carphone Warehouse.

Kate vindt het ontwerpen van de fashion tech geweldig. Ze vindt het mooi om te zien dat haar ideeën worden gevormd tot leuke accessoires, waarin zij zeggenschap heeft in natuurlijk het design, maar ook in bijvoorbeeld het materiaal.

Carphone en het model hebben meerdere maanden aan de items gewerkt, met als resultaat hedendaagse technologische accessoires met duidelijk de touch van Kate Moss. De collectie is vanaf aankomende zomer verkrijgbaar in de telefoonwinkels en in de webwinkel van de keten.

Kate Moss

www.carphonewarehouse.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties