0

REVEAL Kate Moss neemt duet op met echtgenootModellen richten zich vandaag de dag niet alleen meer op de mode-industrie. We zien steeds meer modellen een zangcarrière ambiëren. Na Cara Delevingne, Gisele Bründchen en Tyra Banks, grijpt ook Kate Moss naar de microfoon.

Kate is geen onbekende in de muziekwereld. Zo date ze jarenlang met Pete Dorethy, de leadzanger van The Libertines, bij wie ze in 2007 op het podium sprong tijdens een optreden op het festival Glastonbury. Ook werkte ze mee aan songs van de bands The Lemonheads en Primal Scream. En met het oog op haar 40e verjaardag besloot het topmodel opnieuw de studio in te duiken.

Samen met haar echtgenoot en gitarist van The Kills, Jamie Hince, zal Kate een rocknummer opnemen. Het nummer vertelt het verhaal van haar topmodellen carrière. Begin jij nu al enthousiast te worden, moeten we je teleurstellen. Kate is niet van plan het nummer uit te brengen. “Ze zal het maar eenmaal te gehoren brengen, tijdens haar 40ste verjaardagsfeest dat ze zal geven voor familie en vrienden. Ze wil vooral een blijvende herinnering aan haar 40ste verjaardag”, aldus een bron.

REVEAL Kate Moss neemt duet op met echtgenoot

Kate Moss en Jamie Hince

Kate Moss en haar man Jamie Hince

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties