0

cara and kate 150Voor de laatste parfum campagne van Burberry zette het Britse modehuis twee supermodellen uit eigen land in, Cara Delevingne en Kate Moss. De twee hadden nog nooit eerder samengewerkt aan een campagne, maar Cara en Kate bleken een topteam te zijn wat stunning kiekjes opleverde.

Kate Moss zit al heel wat jaartjes in het vak en zal zeker de geschiedenisboeken ingaan met haar carrière. Ondanks dat Cara pas 22 jaar oud is, heeft ook zij al aardig wat ervaring en mag zich ook zeker een supermodel noemen. Terwijl pas beginnende modellen de jonge Brit als rolmodel hebben, was Kate dit voor Cara.

Tijdens het schieten van de MyBurberry campagne was Delevingne continu overweldigd door haar collega. Zelf zegt ze hierover: “Het was heel erg speciaal. Kate Moss is zo ongelofelijk goed in wat zij doet. Haar aan het werk zien is een absolute traktatie, om te zien hoe ze iedereen inpakt.” Cara lette goed op hoe de oudere versie van haar alles aanpakte en pikte daar zelf nog een paar dingetjes van op.

  • cara and kate

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties