0

REVEAL Kate Moss 40e verjaardag belooft een heftig feest te wordenAls iemand weet hoe een feestje gebouwd moet worden, dan is dat Kate Moss wel. Het topmodel draait al heel wat jaartjes mee in de modewereld en heeft flink wat heftige birthday celebrations achter de rug met mensen als bestie Sadie Frost, ontwerpster Stella McCartney, rocker Ronnie Wood en collega model Naomi Campbell.

Op die feestjes werd behoorlijk wat drugs gebruikt en eentje eindigde, volgens de geruchten, in een orgie. Om haar veertigste verjaardag te vieren houdt Kate Moss dit keer een zevendaags festijn. Hoewel buren eerder last hadden van de nodige geluidsoverlast tijdens Kate’s wilde party’s, kunnen ze nu opgelucht adem halen want de verjaardag wordt gevierd op het eiland van zakenman Richard Branson.

Met die epische feestjes die vooraf gingen aan het festijn dat vandaag van start gaat, belooft het een heftig feest te worden! Helaas zullen we er vast weinig details van meekrijgen omdat paparazzi natuurlijk niet welkom zijn op het privé-eiland.

Kate Moss aan de arm van Sex Bomb zanger Tom Jones vlak voor haar Playboy feestje vorig jaar december

Kate Moss aan de arm van Sex Bomb zanger Tom Jones vlak voor haar Playboy feestje vorig jaar december

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties