0

150 KateKate Middleton kennen we als de royal met een bijzonder goed stijlgevoel. Echt alles wat ze draagt, staat haar perfect en ze is een waar mode icoon. Wij vinden haar de Jackie Kennedy van nu.

Ook bij de fashionista’s is Kate een rolmodel en als je een beetje van haar stijl houdt kun je haar goed gebruiken als inspiratiebron. Alles wat de jonge moeder draagt kun je namelijk ook zelf bemachtigen want ze combineert jurkjes en accessoires van bekende merken die nog best betaalbaar zijn. De outfits die de royal draagt zijn erg populair en dat valt ook de modehuizen op.

Eigenlijk is alles wat Kate draagt binnen enkele minuten sold out, de royal is een supergoede reclame voor de merken die ze draagt natuurlijk en ze wordt dan ook door grote modehuizen benadert om hun kleding te dragen.

Ook vorige week toen ze een tour deden door de Australische Blue Mountains  kwam er een run op het jurkje van Diane von Furstenberg wat de brunette aanhad. Het jurkje was zelfs al binnen acht minuten uitverkocht!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties