0

Prince William and Kate visit the Only Connect head office.Als het op kappers aankomt, blijven wij vrouwen toch een beetje huiverig. Je wilt tenslotte niet met coupe horror de salon weer uitlopen en een beetje kieskeurigheid op kappersgebied kan dan ook geen kwaad.

En guess what, wij zijn niet de enige. Ook Kate Middleton kent geen genade als het op haar royal lokken aankomt. De Duchess ontslaat dan ook zonder pardon haar hairstylist na een beginnersfout. En dan hebben we het niet over een verkeerd kleurtje…

Haar kapper, James Pryce, die onder andere het haar van Kate deed tijdens haar bruiloft en tour door Noord-Amerika, pakte een solocarrière namelijk niet heel handig aan. Toen hij een eigen salon wilde openen, leek het hem een goed idee om Miss Middleton als reclame te gebruiken. Wie wil er tenslotte niet geknipt worden door een kapper die zich begeeft in koninklijke kringen?

Helaas voor James was Kate minder blij met de honderden foto’s van haar kapsel die hij op zijn Twitter en Facebook plaatst en de hairstylist werd meteen op straat gezet. Wij denken zo dat James voortaan wel kan fluiten naar de lokken van Kate.

Als je hetzelfde kapsel wil als Kate weet je nu in ieder geval wel waar je moet zijn...

Als je hetzelfde kapsel wil als Kate weet je nu in ieder geval wel waar je moet zijn…

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties