0

KARLIEKarlie Kloss staat op het punt haar engelenvleugels aan de wilgen te hangen. De Victoria’s Secret Angel die afgelopen show nog samen met bestie Taylor Swift op de planken stond voor het lingeriemerk wil ermee ophouden, maar wat bijzonder is is dat de Angel dit niet voor zichzelf doet.

In 2011 werd Karlie voor het eerst door Victoria’s Secret ingeschakeld, nog geen twee jaar later werd het model door het lingeriemerk verkozen tot Angel en dat is niet zomaar iets. Slechts een select groepje van de aller knapste, slankste en strakste modellen ter wereld hebben deze bijzondere titel.

Gisteren werd bekend dat Karlie haar status als Angel wil opgeven. De reden die het model als eerste gaf was haar drukke leven, andere modellenklussen en een studie aan de universiteit van New York. Dit zou allemaal moeilijk met elkaar te combineren zijn. Logisch natuurlijk, maar nu is er nog een andere reden aan het licht gekomen.

Het vriendje van Karlie, Joshia Kushner, zou alles behalve vrolijk worden van de job van zijn vriendin. Dat de hele wereld van het lichaam van Karlie kan genieten ziet hij absoluut niet zitten en zou dan ook een behoorlijke vinger in de pap hebben bij het nemen van het besluit om te stoppen als Angel.

  • Schermafbeelding 2015-02-23 om 08.21.34

(Beeld: www.instagram.com/karliekloss/)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties