0

Karlie Kloss avaAls topmodel kom je zo veel in aanraking met mode dat je óf echt een stylist nodig hebt zodat je zelf niet in het niets valt óf wordt aangestoken met het modevirus.

Bij Karlie Kloss is het duidelijk het laatste geval. Ze heeft laatst al een jeanscollectie ontworpen voor Frame Denim en nu kreeg ze de ontwerpkriebels alweer. Vandaar dat ze de handen nu ineen heeft geslagen met brillenmerk Warby Parker. Het model heeft drie monturen gemaakt, geïnspireerd op de jaren zeventig. Dit is terug te zien in de materialen: een metalen behuizing en ombre glazen.

We hoeven niet bang te zijn dat Karlie de opbrengst in eigen zak stopt, want die gaat naar het goede doel Edible Schoolyard NYC, die ervoor zorgt dat New Yorkse schoolkinderen met arme ouders gezonde maaltijden voorgeschoteld krijgen.

Ben jij benieuwd naar de zonnebrillen? Karlie is er al met één gespot op de Instagram van Warby Parker en vanaf 10 juni kun jij er ook één kopen. Bekijk de foto hieronder.

  • Karlie Kloss
    ''We're excited to be collaborating with @karliekloss—a peek at our collaboration frames in this month's @voguemagazine. More to come in June! #karliexwarby''

www.instagram.com/warbyparker

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties