0

Kirsten Stewart ChanelKarl Lagerfeld heeft een film over Chanel gemaakt en niemand anders dan een van zijn favoriete muzes Kirsten Stewart speelt de hoofdrol. De film geeft een fictieve blik achter de schermen van een nog te maken biopic over Chanel-oprichtster Gabrielle Chanel.

Het is niet zomaar een film, want de film zal voor het eerst vertoond worden tijdens de prestigieuze Métiers d’Arts van Chanel in Rome, op 1 december. Alle belangrijke en bekende mensen uit de modewereld zullen hierbij aanwezig zijn. Naast Kirsten Stewart zal ook Geraldine Chaplin, die al eerder als Gabrielle Chanel in films verscheen, in beeld komen.

Lagerfeld verklapt alvast dat Kirsten, die ook al regelmatig in Chanel-campagnes verscheen, haar rol heel goed vertolkte. “Ze speelde het heel, heel erg gemeen. Je ziet haar alleen maar in testopnames en ze is constant aan het klagen over van alles. Ze is gemeen tegen de regisseur en de producent.” Ook zei Karl over de film: “Iedereen maakt al films over Chanel, waarom zou ik er dan geen maken?”

(Beeld: www.chanel.com/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties