0

Karl Lagerfeld going with friends to newsagent and drugstore in Saint TropezKarl Lagerfeld is niet meer te stoppen! Alles wat hij aanraakt verandert in goud, van Karl barbiepoppen tot zijn beroemde kat Choupette: Lagerfeld maakt overal wel een special ding van. Nu heeft de modeontwerper opnieuw iets voor ons in petto.

Hij wil namelijk een modekrant genaamd The Karl Daily gaan uitgeven. Want, tsja waarom niet? Het gaat om een eenmalige uitgave dat gevuld zal worden met schetsen, artikelen en foto’s van Karl. Daarnaast bevat de modekrant nieuwtjes over producten uit zijn label. Karl is van plan om 150.000 kranten te gaan uitgeven in China en Europa. (yay!)

De designer is verder helemaal niet bang om via deze weg zijn label te promoten omdat hij namelijk gelooft dat papieren kranten nooit zullen verdwijnen in de maatschappij. “Theater is ook niet verdwenen door de opkomst van televisie. Maar uitgeverijen zullen wel beter hun best moeten gaan doen om kwaliteit te leveren. Niets is erger dan een slecht geschreven krant of tijdschrift. Ik lees veel artikelen niet eens omdat ik niet hoef te weten wat de schrijver denkt.”

Verder uit Karl graag zijn liefde voor papier vandaar dat hij dit project wel ziet zitten! “Ik heb papier nodig om mezelf uit te drukken. Ik gebruik papier om op te schetsen. En ik hou van kranten. Een iPad is misschien heel modern, ik heb ook niks tegen een iPad, maar ik hou van het fysieke contact met papier. Dat is intiemer dan contact met glas en metaal” aldus de fashion designer.

Wij staan te popelen om deze krant in onze handen vast te houden omdat, zoals we dat gewend zijn van de Kaiser, hij waarschijnlijk iets heel moois gaat produceren. Wie weet is het inderdaad een krant gemaakt van goud!

  • Karl Lagerfeld going with friends to newsagent and drugstore in Saint Tropez

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties