0

kim kanye north balenciaga show september 2014 150In Amerika is iedereen druk in de weer hun huis Halloween proof te maken en dat is natuurlijk niet compleet zonder de juiste pompoenen. De celebs bezoeken massaal de pompoenenboerderij en ook de Kardashians konden niet achter blijven.

Kris Jenner, Kanye West, Kourtney en Kim Kardashian gingen samen met alle kinderen opzoek naar de grote oranje groenten. Uiteraard verlieten moeder en dochter West de deur niet zonder gehuld te gaan in weer een matching outfit. Het tweetal droeg een leren broek met daaronder witte slip-ons. Papa koos voor een zwart t-shirt van zijn Yeezus tour en zwangere Kourtney koos voor een zwart mini-jurkje waar haar babybump goed in uitkwam.

Scott Disick ontbrak bij dit familie-uitje, wat wellicht te maken heeft met de geruchten dat Kanye hem niet in de buurt wilt hebben bij zijn kleine Nori. Ondanks zijn gemis vermaakte de familie zich prima met elkaar terwijl ze in een wagon over de boerderij werden gereden. Vooral de twee nichtjes naast elkaar leverde een aantal adorable kiekjes op.

Oma Kris Jenner zag er fierce uit in een bomberjack, een geruite blouse, zwarte jeans en Timberlands. Het uitstapje met haar kleinkinderen deed haar duidelijk goed, na een paar lastige weken. Het nieuws dat haar ex-man Bruce Jenner een relatie heeft met haar beste vriendin viel haar rauw op haar dak, maar haar pokerface verborg dit goed afgelopen weekend.

Ben je benieuwd naar de foto’s? Klik dan hier om ze te bekijken!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties