0

Kim Kardashian and Kanye West seen leaving their Soho apartment.Eén ding moeten we hem wel meegeven; een opgever is het in ieder geval niet. Kanye West is nog steeds druk bezig om zijn Kim op de voorkant van Vogue te krijgen en plande daarom nog maar eens een lunch in met Anna Wintour.

Volgens ooggetuige had de rapper het hoogste woord, terwijl Anna er stilletjes bij zat. Zat ze in haar hoofd manieren te bedenken om Kanye op een aardige manier nogmaals te laten weten dat de Kardashian cover er no way gaat komen? Het schijnt namelijk dat de hoofdredactrice van de modebijbel niet bepaald fan is van de Kardashians of welke reality ster dan ook en dat Kanye het Vogue kiekje wel uit zijn hoofd kan zetten.

Helaas heb je op dat gebied aan hem een verkeerde want hoewel Anna vastbesloten lijkt, is de rapper zo te zien ook niet van plan om het erbij te laten zitten. Zo liet hij eerder in een interview al weten dat hij geen reden ziet waarom Kim niet ‘Vogue waardig’ zou zijn. Wie zal deze strijd uiteindelijk gaan winnen? Kanye gaat ongetwijfeld alles op alles zetten, maar wij zetten ons geld toch op Anna Wintour.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Kanye West is niet bepaald een opgever te noemen...

Kanye West is niet bepaald een opgever te noemen…

Maar of hij ook Anna Wintour kan overhalen?

Maar of hij ook Anna Wintour kan overhalen?

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties