0

Warhol Kim 3We kwamen net al met het shocking nieuwtje dat de kerstkaart van de Kardashians maar liefst 250.000 dollar heeft gekost. En blijkbaar heeft de familie nu de smaak te pakken als het om kostbare kunstwerkjes gaat.

Als je dan toch bezig bent met bakken met geld uitgeven aan kunstige kiekjes… Dat moet Kanye West bijna wel gedacht hebben, want ook zijn cadeautje voor Kim was niet echt goedkoop. De rapper vergeleek zijn vrouw eerder al met Marilyn Monroe en lijkt er nu alles aan te doen om dat werkelijkheid te laten worden.

Zo heeft Kanye naar eigen zeggen altijd al een Andy Warhol kunstwerk van zijn Kim willen hebben, alleen klein probleempje; de kunstenaar is al jaren dood. Zoals we van Mr. West gewend zijn laat hij zich niet snel uit het veld slaan en bedacht hij een oplossing. Andy Warhol heeft namelijk nog een nichtje dat dezelfde kunstgenen heeft en voilà, zo kwam Kanye toch nog aan een ‘echte’ Warhol van Kim. En dat kostte hem maar 30.000 dollar! Wat een koopje vergeleken met de kerstkaart…

Benieuwd hoe Kim Kardashian eruit ziet in een Warhol-sausje? Magazine In Touch bemachtigde de eerste beelden. Bekijk ze hieronder!

Warhol Kim 1 Warhol Kim 2 Warhol Kim 3

(Beeld: In Touch)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties