0

REVEAL Kanye laat foto North zien bij show van Kris JennerWat de Kardashians ook proberen, het gaat niet al te goed met de kijkcijfers van de show van hun moeder Kris Jenner. Gezinsleden als Khloe, Kendall en Kylie zijn al in het programma verschenen en Kim maakte zelfs een surprise appearence met een video.

Zal het volgende eindelijk ervoor zorgen dat de show een succes wordt? Aanstaande vrijdag zal Kanye West bij de season finale van het programma langskomen; iets wat opvallend is omdat hij en mama Kris niet altijd even goed door één deur zouden kunnen. Om het optreden extra spicy te maken zal Kanye een foto laten zien van de baby die hij met Kim heeft.

Het meisje, North, is sinds de geboorte uit de media weggehouden en ook Kim is amper naar buiten geweest. De show is al opgenomen met Kanye en een dame uit het publiek onthult: “North heeft Kim’s grote amandelvormige ogen maar lijkt voor de rest op Kanye; ze heeft zijn wangen is in ongeveer dezelfde kleur als de rapper. Haar haren zijn kort, stijl en zwart.”

We zijn zeer benieuwd naar de foto! Jullie ook? Bekijk een teaser van de show en een interview met Kris over de season finale hieronder!

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties