0

kardashians aspen 2013 150Nu dat de Kerst achter de rug is, weten celebs niet hoe snel ze het vliegtuig moeten pakken naar een zonnige of juist een koude bestemming. Olivia Palermo koos voor het warme St. Barths maar Kim, Kanye en een gedeelte van de familie Kardashian vloog naar Aspen voor sneeuwpret.

Natuurlijk waren ze hier ook niet veilig voor de paparazzi en schoten de fotografen kiekjes van de familie terwijl ze bij een groot vuur buiten s’mores (marshmallows tussen biscuits) aan het eten waren. Baby North staat geparkeerd in de kinderwagen op gepaste afstand van de warmte terwijl Kris een oogje in het zijl houdt. Het lijkt erop dat Kanye, Kim én Kourtney gezellig staan te babbelen.

Op een ander moment is te zien dat Scott, de vriend van Kourtney en de vader van haar kids Mason en Penelope, met zijn zoon naar beneden glijdt van een besneeuwde heuvel in een band. Kourtney staat met dochter Penelope papa te bekijken. Cute!

Natuurlijk is een bezoekje aan Aspen niet compleet zonder een ski-avontuur. Kim en Kourtney lijken in het begin wat onwennig op ski’s maar dat komt later goed aan de foto’s te zien. Natuurlijk is Kris ook van de partij maar of Kanye ook op de lange latten staat, is niet duidelijk. Wél zien we een mannelijk figuur bij de dames die helemaal ingepakt is… Is that you Kanye? 

Bekijk de foto’s van het de familie rond het vuur hier en hier de kiekjes van Scott die sneeuwpret heeft met zijn kids! De familie Kardashian (met Kanye?) op ski’s kun je hier bewonderen.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties