0

REVEAL Josh had een bijzonder leuke avond met Jay-ZWat een geplande avond bankhangen is, kan zo maar ineens veranderen in een bijzonder avondje met Jay-Z als je Josh Veldhuizen bent. De eigenaresse van modelabel JOSH V werd via een goede vriend geïntroduceerd aan het team van Jay-Z en mocht vervolgens als VIP het concert afgelopen dinsdag in de Ziggodome bijwonen én kreeg backstage kaarten.

Maar dat is niet het enige. “Blijkbaar had mijn goede vriend nogal opgeschept over mij want backstage aangekomen werd ik aangewezen als ‘superconnected Dutch it-girl’ en vroeg Jay-Z of ik de afterparty wilde organiseren”, onthult Josh aan I Love Fashion News.

Hoewel het nogal last minute was, kreeg Josh het voor elkaar dat de bekende horecaman Casper Reinders restaurant Chow speciaal voor Jay-Z en zijn team wilde openen. Vanuit Ziggodome is iedereen met de limoservice naar de Rozengracht vertrokken. Daar aangekomen stond het team van Chow klaar om de hipste gerechtjes op tafel te toveren.

“We luisterden naar de iPhone-playlist van Jay-Z en er werden mooie flessen champagne opengetrokken. Ik bracht een toast uit op Jay-Z en zijn te gekke optreden in Ziggodome, wat hij erg kon waarderen. En waar heb je het dan over met Jay-Z? Ik herinnerde me dat ik hem twee jaar terug al eens had ontmoet op St Barths tijdens een fantastisch feest met New Years Eve bij Nikkie Beach; hij was daar onder andere met zijn vrouw Beyoncé en Usher, dus vroeg ik hem hiernaar en naar zijn plannen voor aankomende jaarwisseling”, vertelt Josh aan I Love Fashion News.

Sterallures heeft Jay-Z absoluut niet volgens Josh. “Hij bleek ontzettend aardig en echt héél beleefd. Hij was geïnteresseerd, stelde vragen, gaf complimenten en was heel gezellig. Ik kon het niet laten mijn nieuwe lookbook van de Black & Wild Collectie van JOSH V nonchalant op tafel te laten slingeren, dus die kreeg hij natuurlijk ook even te zien. Ik stuur binnenkort een mooi setje kleding op naar Beyoncé!”

Als partyplanner was Josh zo druk bezig die hele avond om ervoor te zorgen dat het vlekkeloos verliep, dat ze zelf niet een foto heeft gemaakt met Jay-Z. “Daar denk je achteraf natuurlijk pas aan.” Wél heeft ze een aantal leuke foto’s gemaakt van tijdens het concert waar ze op het vip-deck stond met het team van Jay-Z en een foto van de andere meiden (waaronder model Romee Strijd) met Jay-Z na het diner in Chow.

“Ik voelde me vereerd om deel uit te maken van deze avond met het supergezellige team van Jay-Z. A night to remember!“, aldus Josh.

Bekijk de foto’s van de avond hieronder!

josh avond jay-z 1 josh avond jay-z 2 josh avond jay-z 3 josh avond jay-z 4 josh avond jay-z 5

(Beeld: Josh Veldhuizen)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties