0

Jessica AlbaAls je iets niet van actrice Jessica Alba verwacht dan is dit het wel. De actrice die er altijd van top tot teen on point uitziet heeft een zachte en vriendelijke uitstraling, maar achter gesloten deuren blijkt Jessica een behoorlijke ‘horrible boss’.

De actrice heeft naast een goedlopende carriere op het witte doek ook een lijn ecologische baby producten met de naam Honest Company. Deze lijn producten loopt fantastisch en wordt op een waarde van één miljard (!) geschat. Jessica heeft dan ook de nodige werknemers in dienst, maar is er gaandeweg achter gekomen dat het managen van een miljarden bedrijf een vak apart is.

In een interview met More Magazine geeft Jessica toe niet altijd de beste manager te zijn. “Sometimes I’m a little more iron fist than velvet glove. I’m straight to the point. I’ve made people cry. I have to say, “This isn’t personal. This is what needs to get done, and it’s just as simple as that. And … we’re not crying anymore.” I’m learning to tone myself down.”

  • Off to have a chat w some smart folks @USCMarshall @USCGreif w my new @honest #HonestBag #entrepreneurlife
    Off to have a chat w some smart folks @USCMarshall @USCGreif w my new @honest #HonestBag #entrepreneurlife

(Beeld: www.instagram.com/jessicaalba)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties