0

jlo 150Jennifer Lopez mag dan wel al 45 jaar oud zijn, aan haar uiterlijk is daar niets van te zien! We kunnen zelfs zeggen dat de zangeres één van de meest flawless killer body’s heeft uit de hele showbizz en dat voor haar leeftijd en met twee kinderen (een tweeling!).

Dat ze hier wel wat voor moet doen, liet ze gisteren zien toen ze net klaar was met een flinke work-out in de gym. Toen ze het gebouw verliet en haar top uittrok, werd een duidelijke sixpack zichtbaar. Gehuld in niet meer dan een sportbeha en een legging, showde Jenny dat ze absoluut niet onder doet aan haar jongere collega’s.

Met haar blonde gekrulde lokken los en een grote zonnebril op haar hoofd, zag J.Lo er totaal niet uit alsof ze net flink gezweet had op de sportapparaten. Zelfs in haar sportoutfit zag ze er stunning uit, maar toen ze in de avond verscheen bij een restaurant was ze helemaal een plaatje. Gehuld in een all white outfit dat bestond uit een crop top en pantalon, werd het duidelijk waarom ze haar buikspieren zo aan het trainen is.

Ben je benieuwd naar de sixpack van Jennifer Lopez? Klik dan hier om de foto’s te bekijken!

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties