0

jay 150Het was big news vorige week… De video die opdook waarin we Solange Knowles zwager Jay-Z zagen aanvallen, ging de hele wereld over. De geruchtenmolen kwam al snel op gang en insiders wisten te vertellen dat één dame in het bijzonder de boosdoener was van dit hele drama.

Designer en bff van Kim Kardashian, Rachel Roy, zou het iets te gezellig hebben gehad met Jay op het MET Gala. ”Rachel was tijdens het gala al aan het flirten met Jay. Tijdens de afterparty werd het geflirt nog heftiger”, verklapte een ooggetuige al aan Life & Style. Beyoncé heeft het volgens de bron allemaal zien gebeuren en stapte boos op Rachel af om duidelijk te maken dat zij er niet van gediend was. ”Solange is er toen bij komen staan om haar zus te steunen en toen liep de spanning hoog op”.

Jay-Z is zeker weten aanwezig aanstaande zaterdag op de bruiloft van Kimye en de beruchte Rachel is dus ook van de partij. Of Beyoncé naar de wedding komt is nog niet duidelijk, maar nu bekend is geworden dat haar concurrente er wél zal zijn is het misschien een goede reden voor Bee om toch maar wel te gaan.

  • jay 500
  • rachel roy 500
    De 'beruchte' Rachel Roy

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties